Kirjoitukset

tiistai 18. lokakuuta 2022

Öötsli Veesmit

Yksin kohmeessa

Viiden kynttilän valaisemana Kiinalainen katti toivottaa onnea ja vaurautta samalla kun koristeena on taulu vihaisesta sudesta ja pöydällä lyhyt omaelämäkerta Germs yhtyeen Darby Crashista. Homoseksuaalista punkkarista, joka teki itsarin ylidoussaamisella.  videossa on liekkimerta, peuran kallo ja alakuloisuus erämökissä istuen. Öötsillä on tunteet, koska Titanicin kasetti on esitetty videossa. Virtaava uhoava joki ja henkilö, joka hukuttautuu veteen. Symboliikkaa riittää. Toivoen onnea käyttämällä ns. amuletteja kuten hevosenkenkä sekä kissa. Onni ei häntä auta, koska hän on puolensa valinnut. Päähenkilöstä lähtee kolme valkoista kyyhkyä pois, jotka kuvaavat toivon menettämistä.


Kyynel

Turkoosit seurantalaitteet ovat asettuneet katukuvaamme. Kyynelillä pääset eteenpäin, kunhan ensin olet asentanut älylaitteeseesi sovelluksen. Sovellus seuraa minne kuljet. Sinua siis seurataan sekä kyynelen toimesta, mutta myös älylaitteesi toimesta. Tietoa sinusta myydään alituiseen ja sinä hyväksyt sen. Kyynelessä on myös asennettuna kamera, joka kuvaa tapahtumia sen jälkeen kun olet jättänyt holtittomasti lainavälineesi keskelle tietä. 

Kyynelen käyttämisellä on myös toinen puolensa. Laiskuuden edesauttaminen. Miksi kävellä kun voit hypätä kyynelen kyytiin ja käyttää vain käsiäsi ohjaamiseen. Kyynelilä saisi ajaa vain selväpäiset, pitkän seisomatyön tekijät ja polvivaivaiset.Valitettavasti näin ei kuitenkaan ole.

Kuitenkin jos tapahtuu esimerkiksi murto taikka varkaus, niin ihmiset eivät saa jakaa omia tallenteitaan somessa. Syynä tähän on yksilönsuoja, jos tämän paska-aivon pärstä tunnistetaan. Tämän takia kauppoihn onkin asennettu valvontakameroiden sijaan perunat. Laki kun on sen kannalla, että vain virkavalta saa nähdä kuvamateriaalin. Kuitenkin virkavalta tuntuu olevan kiinnostunut vain ylinopeutta ajavista ja muita vakavampia rikoksia tekevistä tyypeistä.

Miksi oman käden oikeus on rikos. Miksi meidän pitää vain luottaa virkavaltaan eikä muihin siviileihin.