Kirjoitukset

keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Bienvenidos la perfect DAY!

Sain Töitä Karjalaisen visuaalisesta toimituksesta todennäköisesti ja täysin todellisesti Ilmoitusvalmistuksesta. Vitsi että on onnellinen olo. Olin harjoittelussa 2 kuukautta visussa ja nyt on mahdollisuus mennä ihan töihin ja nähdä mukavaa visun työryhmää. Olen pitkään rukoillut jumalalta sitä että saisin kesätöitä ja että kituuttaminen loppuisi ja Halleluja! kiitos Herralle se päättyy ! ehkä jossain vaiheessa voin hankkia itselleni jopa laillisen Adobe creative mastersuite cs 4:n . Tykkään todella paljon. Kerrankin tuntuu että elämän kirjassa aukeaa täysin uusi sivu. Taidan lähteä nauttimaan jäätelöä rannalle!

tiistai 14. kesäkuuta 2011

Uudempi versio saatavilla!

No johan myrkyn lykkäs!
Nykyään kaiken tarvitsee olla uutta ja hienoa. Sanotaan että jos ostat puhelimen, käyttöaikaa on arviolta 3 vuotta. Mitä sitten tapahtuu? Hajoaako se automaattisesti niinkuin Mission Impossiblessa ja muissa agenttielokuvissa. Nykyään tarjotaan koko ajan vain uusia ohjelmia jotta saadaan bisnes kannatettavaksi. Mozilla firefox 4 , Windows 7 ja monia muita "päivityksiä" on saatavilla. Itse kannatan eniten vanhaa Nokia 3510i:tä( puhelin,mikä ei oikkuillut).Windows XP:tä, en kokenut minkäänlaisia ongelmia kyseisessä käyttöjärjestelmässä. Ja tietenkin nettiyhteys! Voisin tirvasta turpaan sitä joka keksi nettitikut. Vanha modeemikin toimi paljon paremmin vaikka ärsyttävää ääntä pitikin. Jos haluaa surffailla netissä pitempään kuin 20 minuuttia, pitää mennä läheisen kirjaston koneelle niin ei varmastikkaan netti temppuile. Nykyinen firefox 4 näyttää siltä kun haluaist antaa luvan uudelle teknologiselle lähes ulkoavaruudelliselle käyttöliittymälle. Pitäydyn firefox 3:ssa ja se on Varma.Uutta Adoben tuotepakettiakaan en hanki, sillä cs 4 toimii vallan mainiosti. Eikä cs3:ssakaan mitään vikaa ole. Nykyisyydessä hyvää on Mozilla firefox, koska Internet exploder ja Netcape olivat yksinkertaisesti huonoja.

keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Flaming dance/ liekehtivä tanssi

Kuva manipulaatio/ Photo manipulation.

Ajattelin kokeilla miten minulta onnistuu  kuvankäsittely,joten päätin tehdä  tanssivasta tytöstä erään tutoriaalin avulla tulessa olevan tanssijan, mikä rikkoo polvellaan äänivallin tai jotain vastaavaa. Kuvaan aikaa meni arviolta 6 tuntia(myös hitaan netin ansiosta) Kuva on tehty Photoshop elements 6 :lla

perjantai 3. kesäkuuta 2011

Unelma loppuu, kituutus alkaa

Olin 2 kuukautta Karjalaisen visuualisessa toimituksessa työharjoittelemassa. Työilmapiiri oli mitä parhain ja tuntui todella siltä että tänne olisi mukava päästä ihan oikeisiin töihin. Sain tänään arvioinnin työharjoittelustani ja se oli keskiverto 2. Kaikkeni yritin, mutta silti minulla olisi pitänyt olla vielä tarkempi silmä kielioppivirheiden kanssa. Opin harjoittelussa  pikanäppäimien käytön normaalissa työskentelyssä sekä monia muita hyviä kikkoja.

Blogin ulkoasun uudistusta

Nyt on Salasanoituksen ulkoasu muokattu hienommaksi. eikä siinä mennytkään kuin vaivaiset 5 tuntia. enää pitäisi saada vielä välilehdet näkyviin. Sitten sivusto alkaisi olla jo melko hyvässä kunnossa.