Kirjoitukset

perjantai 9. maaliskuuta 2018

Psykososiaalinen

Video: Kaikki toivo on menetetty-kyltti.Autiotalo, huonossa kunnossa oleva pelto on viittaus Iowaan, heidän synnyinseutuunsa. Pellolle kävelee  yhdeksän moai-naamioista henkilöä, jotka asettavat päähineensä keihään varsiin. Tämä viittaa naamion poistamiseen, joka riisuu niinsanotun alter egon. Soittajat soittavat tulen keskellä, joka kuvaa vihaa. Joidenkin jäsenten naamiot syttyvät palamaan, mikä viittaa lopulliseen alter egon kuolemaan. Kuollut koira pellon laidalla. Päälaulaja laittaa peukun alaspäin ja kertoo ettei ole ainoa. Pellolle piirtyy yhdeksänkulmioinen tähti ympyrässä kun jokin jäsenistä sytyttää bensan tuleen. Jokaisessa tähden sakaroissa on naamio tulessa. Yhdeksänkulmainen tähti symboloi myös slipknotin logoa, mutta myös enneagrammi, jota käytetään luonteenpiirteiden selvittämiseen persoonallisuustesteissä, myös Bahai-liikkeeseen liittyvä symboli, joka kertoosiitä, että ihmisen on opiskeltava huonoja ja hyviä puolia itsestään, jotta saavuttaisi henkisen tasapainon ilman Jumalan apua. Yksi soittajista heittää oman instrumenttinsa eli tynnyrin tuleen. Autiotalossa on telkkari, joka rikotaan vanhalla kaiuttimella. Yksi soittajista on pukeutunut yliinhimilliseen robotinkaltaiseen naamioon ja hänen silmänsä alkavat hehkua ja hän näyttää kieltä ikäänkuin pilkatakseen. Samalla laulussa sanotaan :" Kuolleen rajat", joka tarkoittaa, että  emme saa tehtyä tekemättömäksi kun olemme kuolleet, joten meidän pitää toimia ennen kuin kuolemme.Päälauluajan päälle kaadetaan vettä ja laulaja puree hampaitaan.Viittaus jonkinlaiseen puhdistumiseen ja lian irtoamiseen. Lopussa likainen ikkuna rikotaan jollain riipuksella ja ikkunan takaa näkyy luontoa. Henkistä kamppailua ja jostain asiasta poissiirtymistä.

Sanat:
Kestin aikani ja nyt haluan ulos.
Niin kohtalokas kohtalo, joittei se edes katkea
Sielu ei ole niin elinvoimainen
Laskelmoitu, kuvottavuus
Pakkausalan korruptio, tekopyhä vääristymä (kulutus-kulttuuri)
 Mene poraamaan aavikoita, mene kaivamaan hautoja,
 täytä suusi kaikella sillä rahalla, jotka pystyt säästämään.
Vajoan ja menen pieneksi taas. Tekemätön, se on taas alkanut
En ole ainoa!

Ja sade tappaa meidät kaikki
Heittää itsemme vasten seinää
Mutta kukaan ei sitä näe
Martyyrin säilymistä minussa

Psykososiaalinen x 6

Siellä on tiellä halkeamia missä lepäämme
Siinä kohdalla, mihin paholainen putosi,
Salaisuudet ovat tulleet hulluiksi
Tässä ei ole mitään uutta, mutta mitätöimmekö kaiken, kohtalo oli ainut asia, mikä meillä oli. Kuka tarvitsee uutta sekasortoa, voisimmeko aloittaa alusta. Katso minua silmiin ja sano että olen väärässä. Nyt  vallitsee vain tyhjyys,vain viestin tuon, Eiköhän meidän juttumme ole ohi, en ole ainoa!
Kuolleen rajat x  4

Tekaistu ja puolestelematon valhe, yritin kertoa sinulle ensin.Satuttavat valheesi, jotka olet antanut, eivät voi tappaa hyvää ideaa, jos on metsästyskausi, tätäkö sinä haluat?, en ole ainoa!

Kuolleen rajat x 2






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti